Otthon a hegyen
26
szept

Otthon a hegyen

Amikor a múlt idők dizájnja elavulttá válik, a felújítás az egyetlen megoldás – egy ilyen kihívást vállaltunk el, amikor egy családi fészket újítottunk fel.

Az első lépés mindig az alapkoncepció kialakítása és a belsőépítészeti terv elkészítése. A régi design már nem tudta kielégíteni a család igényeit, ezért radikális változásokra volt szükség. A helyiségek alapvetően ugyanott maradtak, de a sötétbarna és fekete színkombinációt magasfényű fehérre cseréltük. Ez a változás azonnal frissességet és eleganciát hozott a térbe.

Az egyeztetések után elkészült a belsőépítészeti terv, amelynek része volt a 3D-s fotórealisztikus látványterv is. Ez a vizualizáció segített abban, hogy a család jobban megértse, milyen lesz az új otthonuk, miután befejeződik a felújítás.

Otthon a hegyenA feladat nem csak az volt, hogy modernizáljuk az ingatlant, hanem hogy minden családtag igényét figyelembe vegyük. A lakásnak mind a szülők, mind pedig a gyermekek számára meg kellett felelnie, és meg kellett őriznie a tágas és levegős érzetet.

A lakás szívévé a tágas nappali vált, amely magában foglalja az étkezőt és a konyhát. Ez az a hely, ahol a család közösségi élete zajlik, és ahol barátokat és vendégeket fogadnak. A modern és funkcionális konyha mindenkinek lehetővé teszi, hogy részt vegyen a főzésben, miközben a nappali tágas kialakítása lehetővé teszi a szabad mozgást és a közös időtöltést.

A gyerekszobák tervezésekor a gyermekek saját stílusát és személyiségét vettük alapul. Az egyedi dizájn és a praktikus tárolási megoldások egyensúlyban tartják a gyerekszobák funkcionalitását és esztétikáját.

Otthon a hegyenAz új lakás egyik jellemzője a fényekkel való játék. A tervezés során ügyeltünk arra, hogy a természetes fény maximálisan kihasználható legyen nappal, azonban esténként és éjszaka is szükség van megfelelő világításra. Ezért a belső teret rejtett RGB LED világítással láttuk el, ami lehetővé teszi a színek és a fényerő változtatását az aktuális hangulathoz és tevékenységhez igazítva. Így a lakás mindig a megfelelő atmoszférával várja a lakóit.

Az esti visszavonulás és az elcsendesedés helyszíne a nappali kandallója lett. Ez a meghitt elem kiválóan passzol az otthon hangulatához, és tökéletes helyszín a családi beszélgetésekhez és a pihenéshez.

Ha Ön is szeretné felújíttatni az otthonát, és ehhez szakértők segítségére lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és bízza ránk a belsőépítészeti tervezést, a generálkivitelezést és a lakberendezést is! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

 

Otthon a hegyenOtthon a hegyen