Lakberendezési tanácsadás
24
okt

Túl kicsi a konyha? Üdítő praktikák és tippek valódi hozzáértőktől

A kicsi konyha is lehet praktikus és komfortos, csak oda kell figyelni a kialakításra. Tekintse meg ötleteinket, kérjen segítséget a lakberendezésben!

Vannak olyanok, akiknek nem adatott meg, hogy tágas, nagy konyhájuk legyen. A kicsi helyiségre sokan hátrányként tekintenek, pedig manapság már léteznek olyan praktikus és üdítő tippek, amelyekkel a szűk térből is ki lehet hozni a maximumot.

Ha az ember nincs megelégedve a konyha kialakításával, nem érdemes kompromisszumot kötni ezzel, hiszen ez rengeteg frusztrációt, kényelmetlen helyzetet eredményezhet a mindennapokban. Már azzal sokat lehet javítani a körülményeken, ha az ember odafigyel a szín használatár például egy lakásfelújítás során.

A fehér, világosabb árnyalatok optikailag tágítják a teret, ami így sokkal nagyobbnak, szellősebbnek hat. A retro irányzat mostanában nagy népszerűségnek örvend a belsőépítészetben, lakberendezésben. Bátran lehet választani fehér retro csempéket, amelyektől különlegesebb is lesz a tér.

Sokan értik a fehér szín funkcióját, azonban a túlságosan erőteljes fehérség kifejezetten zavarhatja őket. Ezt bátran meg lehet törni pár színes vagy mintás csempével is, így még látványosabb lehet a végeredmény. A hatást tovább lehet fokozni műnövények felhasználásával is. Ettől nem érdemes ódzkodni, hiszen napjainkban nagyon igényes és élethű termékeket lehet kapni.

Több helyen, például panellakásokban lehet találkozni hosszúkás, keskeny konyhákkal. Itt is bátran lehet használni világos színeket, és a bútorzat kiválasztásakor is ezek az árnyalatok kerüljenek előtérbe. A természetes fa hatású padló, polcok szintén segítenek elfeledtetni a helyiség hátrányait, egyúttal hozzájárulnak a kényelem növeléséhez.

Lakberendezési tanácsadásra lenne szüksége profi szakemberektől? Bátran fordulhatnak hozzánk az érdeklődők, mi mindenre tudjuk a megoldást! Élen járunk a belsőépítészeti tervezésben, lakberendezésben, és a generálkivitelezést is ránk bízhatja.

Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!