galéria építés
12
ápr

Galéria a lakásban: a hasznos négyzetméterek titkai

Galéria a lakberendezésben, praktikus megoldás a térnöveléshez, valósítsa meg Ön is profi csapatunk közreműködésével, igényes munkák!

Vannak olyan ingatlanok, amiknél kulcsfontosságú tényező a térnövelés a maximális komfort elérésének érdekében. Szerencsére manapság e téren többféle megoldás is létezik. Például, ha a lakás nagy belmagassággal rendelkezik, érdemes a galéria építésén elgondolkodni. Ez az alternatíva rendkívül népszerű a lakberendezésben, ugyanis ezzel nem csupán a teret lehet százszázalékban kihasználni, hanem pluszt is hozzá lehet tenni a belső összképhez. A galériák kialakításával, méreteivel kapcsolatban nagyon sokféle variáció létezik, kizárólag a tér adottságai és a fantázia szabhat határt a kivitelezésnek.

galéria építéssel meg lehet akadályozni, hogy a tér szűkössé, kényelmetlenné váljon az ott élők számára. A plusz helyiség gyakran hálószobaként funkcionál, de nem ritka az sem, hogy dolgozót alakítanak ki rajta. Mivel a meleg levegő felfelé száll, a galérián mindig kellemes a hőmérséklet, ami az őszi-téli szezonban mindenképp jól jön. A helyiség kivitelezését 360 centiméternél nagyobb belmagassággal rendelkező ingatlanoknál szoktál ajánlani a szakemberek. A munkálatoknál fontos figyelembe venni azt, hogy a lakásba honnan érkezik a fény, ugyanis így elkerülhető, hogy túl sötét, komor legyen a lakótér. A galéria építésével célszerű foglalkozni, mert még a lakás értékét is növeli, ez pedig egy eladásnál anyagi szempontból óriási előnyöket jelent.

Hozza ki a legjobbat otthonából, és válassza a galéria kivitelezést! Ebben is számíthat profi csapatunkra, ahol több éves tapasztalattal, gyakorlattal rendelkező szakemberek dolgoznak. A lakberendezés során precíz, pontos munkát végzünk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. Honlapunkon bővebb információkat is talál szolgáltatásainkról, és korábbi munkáinkról is láthat fotókat. Ha kérdései lennének, vagy személyes megbeszéléshez időpontot foglalna, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!