shabby chic stílus
23
márc

Shabby chic stílus: visszafogott, egyszerű lakberendezési megoldások!

Lakberendezés magas fokon, rugalmas, megbízható szolgáltatás keretein belül, a shabby chic stílusban is jártasak vagyunk!

Ha lakberendezésről van szó, egyesek kifejezetten kerülnék a modern, hivalkodóbb megoldásokat. Ez a vonal egyrészt nem áll közel a személyiségükhöz, másrészt a minimalista irány számukra meglehetősen ridegnek tűnik. Mindenképp izgalmasabb, emberközpontúbb stílust választanának, amivel könnyedén megteremthetik a harmonikus környezetet otthonukban. Amennyiben Ön is hasonló igényekkel vág neki az ideális lakberendezési irányzat megtalálásának, és bármilyen ötletre, alternatívára nyitott, ajánljuk figyelmébe a shabby chic stílust!

shabby chic stílus mostanában egyre népszerűbb a lakberendezés terén. Ez az irányzat tökéletes ellentéte a modern, minimalista vonalnak. A shabby chic igencsak összetett, izgalmas irányzat, amivel kapcsolatban rengeteg variációval lehet találkozni. A lényege az, hogy az ember ne törekedjen a maximalizmusra, ebben az esetben nem számít a tökéletesség, csakis az, hogy a bútorok, berendezési tárgyak minél szerethetőbbek, kényelmesebbek legyenek. Ezekkel a gondolatokkal sokkal könnyebb olyan otthont kialakítani, amiben az ott élők mindig jól érezhetik magukat. A shabby chic stílus tökéletlen, mégis kifinomult környezetében sokan kevésbé érezhetik magukat feszélyezve. Az irányzatban érvényesül a környezettudatosság is, hiszen mindenképp szükség lesz régi, de még használható bútorokra, kiegészítőkre, így feleslegesen semmi nem kerülhet kidobásra.

Ha felkeltettük az érdeklődését a stílus iránt, és szeretné teljesen átalakíttatni otthonát az irányzatnak megfelelően, forduljon hozzánk bizalommal a kivitelezésért! Csapatunk vállalja a munkálatokat, ügyfeleinknek a maximumot nyújtjuk, garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. Együtt csodálatos otthont alakíthatunk ki, amiben igazi felüdülés lesz élni. Honlapunkon referenciáinkat is megtekintheti. Bővebb információkért vagy a szolgáltatás igénybevételéért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!