hygge irányzat
20
nov

Hygge: a dán stílusú lakberendezés

Manapság nagyon sokféle lakberendezési stílus létezik, amik közül jó pár még csak most kezd igazán begyűrűzni Magyarországra. Ilyen például a dán stílusú lakberendezés, vagyis a hygge. Ez az irányzat az elmúlt időszakban középpontba került, nem véletlenül, ugyanis így valóban meghitt és kényelmes otthont lehet teremteni.

hygge a dánok fő életfilozófiája. Magát a szó a kényelemmel, meghittséggel, boldogsággal lehet körbeírni. A skandináv országokban, így Dániában is, a hosszú, kemény telek miatt az emberek inkább visszahúzódnak otthonaikba, azonban ez nem azt jelenti, hogy teljesen magukba fordulnának. Szívesen hívják át barátaikat, rokonaikat és otthon élik a társasági életüket. Éppen ezért kap központi szerepet a kényelem a dán lakberendezésben, hogy mindenki a lehető legkomfortosabban érezhesse magát az adott körülmények között.

hygge irányzatban rengeteg kiegészítőt használnak fel. A gyertyák, meleg, puha takarók, szőnyegek, személyes dísztárgyak nélkülözhetetlenek a kialakítás során. A dán lakberendezésben emellett visszaköszönnek az olyan skandináv jegyek, mint például a természetesség, letisztultság. Előtérbe kerülnek a fa alapanyagok, természet közeli színek. Központi szerepet kap még a fény: rengeteg lámpára, nagy ablakokra, mécsesekre és kevés függönyre van szükség,

Aki a dán stílus mellett teszi le a voksát, egyszerű, mégis lenyűgöző ingatlan tulajdonosává válhat. Az irányzat segít megteremteni a tökéletes otthont, ami lelkileg is feltölti a benne élőket. A komfortos körülmények mindenképp hozzájárulnak a nyugodt, kiegyensúlyozott mindennapok megteremtéséhez.

Ha ingatlanja éppen átalakítás előtt áll, és a hygge kivitelezését igazi profikra bízná, keressen fel bennünket! Csapatunk vállalja a komplett átalakítást, minden egyes munkafolyamatról gondoskodunk. A végeredménnyel garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz. Bármilyen igényhez tudunk alkalmazkodni. Weboldalukon több korábbi referenciánkat is megtekintheti. A munkálatok megkezdéséhez vegye fel velünk a kapcsolatot!