10
nov

Üvegfelületek a lakásban: bátran használja az üveget felújításkor, építkezéskor!

Ha az emberek manapság körbenéznek a lakberendezési ötletek kínálatában, észrevehetik, hogy az üvegfelületek egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Az, hogy maga az anyag ennyire előtérbe került az elmúlt időszakban, és népszerűsége továbbra is töretlen, elsősorban kedvező tulajdonságainak köszönhető. Az üvegfalakkal például sokkal világosabbá, tágasabbá lehet varázsolni a belső tereket, mert az üveg optikailag növeli a területet. A visszatükröződő felületekkel igazi exkluzív hatást lehet elérni, ilyen környezetbe pedig kifejezetten öröm nap, mint nap hazatérni.

Az alapanyag természetesen a fürdőkből sem maradhat ki. E téren többféle lehetőség közül is válogathatnak az ingatlantulajdonosok. A zuhanyüveget senkinek sem kell bemutatni, azonban az üveg kádparavánok még csak most kezdenek igazán elterjedni. Nagyon praktikusak, hiszen alkalmazásukkal a kádakban is lehetőség van a gyors zuhanyzásra, és egy csepp víz sem fog kimenni a padlóra. A paravánok, üveg zuhanykabinok ráadásul rendkívül masszívak, strapabírók, hosszú éveken át gondoskodnak a megfelelő körülményekről a fürdőben. Az üvegfelületek ezen kívül gyakran a konyhákban is nagy hangsúlyt kapnak. A csempék helyett sokszor inkább az üveg konyhai hátfalakat választják az emberek, nem csupán esztétikai okokból, hanem azért is, mert sokkal könnyebb a felületüket tisztán tartani. Esetükben nincsenek rések, fugák, ráadásul erőteljes sikálásra sincs szükség ahhoz, hogy az ember lemossa az üvegről a szennyeződéseket. Többféle mintában is elérhetők, és egyre több cég gyárt egyedi dizájn alapján ilyen hátfalakat. Belsőépítészeti szakemberek szívesen alkotnak üvegportálokat is, amik igazán különleges elemeik lehetnek az ingatlanoknak. Ezek akár étkezőként is funkcionálhatnak.

Ha bármelyik megoldás felkeltette az érdeklődését, és profikra bízná otthona lakberendezését, forduljon hozzánk bizalommal! Felkészült, profi csapatunkkal megvalósítjuk álmai otthonát. Ha bővebb információkra lenne szüksége, vagy igénybe venné szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!