01
febr

Hangulatos belsőépítészeti megoldások: rejtett világítás álmennyezetbe építve

A világítás meghatározó minden térben: irodában, otthonokban, eladóterekben, vagy a vendégek fogadására kialakított szobákban egyaránt érdemes odafigyelni arra, hogy mivel és hogyan világítunk.

A világításnak elsősorban az a szerepe, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű fényt szolgáltasson a különféle cselekvésekhez. Ehhez olyan izzókra van szükség, amik hosszú élettartammal bírnak, energiatakarékosak, és a fényerejük is kiváló. A világítást ezen kívül még a kívánt hangulat megteremtéséhez is használhatjuk. Erre a különböző módokon kialakított rejtett világítás kiválóan alkalmas. Többnyire LED izzókkal tervezik a rejtett világítást, aminek megvalósítását érdemes belsőépítészre bízni. Egy tapasztalt belsőépítész a helyszín felmérését és az igények meghallgatását követően képes a design és a funkció párosításával olyan rejtett világítást létrehozni, ami teljes mértékben teljesíti a megrendelők elvárásait.

A rejtett világítás önmagában nem egy szoba teljes megvilágításához való, inkább hangulatvilágításként használatos. A rejtett világítás kialakítása LED szalagok, fénysorok, vagy sorban elhelyezett LED lámpák telepítésével történik. Gyakran kerülnek álmennyezet mögé, de gipszkarton, díszléc, stukkó, vagy alumínium profil is lehet a rejtekhelyük. Egy ügyes szakember a tér adottságait kihasználva úgy tudja megtervezni a rejtett világítás, illetve az ezt takaró elemek az elhelyezését, hogy többet hozzanak ki, ne pedig elvegyenek belőle.

Amennyiben szeretné igénybe venni belsőépítész irodánk szoláltatásait, keressen fel minket minél hamarabb! Sok egyéb tevékenység mellett örömmel vállaljuk a rejtett világítás megtervezését és kivitelezését kedvező árakon irodák, hotelek, vendéglátóegységek, üzletek és magánházak számára is.

Felmerülő kérdései, vagy megrendelés esetén lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot belsőépítész irodánktól szolgáltatásainkra!