21
dec

Iroda-, vagy étterem-felújítás: hogyan kap egy belső tér új külsőt, megjelenést?

Manapság egyre több iroda- és étteremtulajdonos dönt a felújítás mellett. Ez legfőképp azért fontos, hogy még korszerűbb körülményekkel várhassák az ügyfeleket és a vendégeket, ezáltal pedig a jövőben is minőségi szolgáltatást és kiszolgálást tudnak nyújtani. Amikor a döntés megszületik a tulajdonosok részéről, belsőépítészt kell felkeresniük a belső terek kialakításának megtervezéséért és kivitelezéséért.

Ahhoz, hogy a belsőépítésszel megkezdődhessen az együttműködés, először is mindenképp szükség van egy megbeszélésre, amikor is tisztázásra kerülnek az elképzelések. Ilyenkor érdemes az étterem-, vagy irodatulajdonosoknak felkészülten érkezniük; legyenek pontosan tisztában a terek méreteivel, továbbá érdemes olyan képi anyagokat is vinni a megbeszélésre, ami a legközelebb áll a megálmodott belső terek kialakításához. Természetesen mindezen információk alapján a belsőépítésznek is lesznek ötletei, amire érdemes nyitottnak lenni, mert a szakembernek egyetlen célja van a munkájában: hogy a megrendelő valóban elégedett legyen a kész végeredménnyel, és lenyűgözze őt a kész munka.

Amikor minden ötlet leegyeztetésre került, elkezdődik a tervezési fázis. Ilyenkor elevenednek meg az ötletek a belsőépítész számítógépén, majd ezeket a kész terveket megmutatja a megrendelőnek. Ha ez a terv módosítás nélkül elfogadásra kerül, megkezdődhetnek a tényleges munkálatok, illetve az alapanyagok, például a festékek, beépíteni kívánt elemek, tapéták, egyéb dekorációk beszerzése.

A belsőépítésznek kifizetett összeg garantáltan megtérül, hiszen egyrészt korszerű körülmények között sokkal hatékonyabb a munkavégzés, másrészt például egy felújított étterembe sokkal szívesebben térnek be az emberek. Mindkét esetben nagyobb bevételre tehet szert, vagyis a felújítással csak jól járhat! Ha Ön is szeretné felújíttatni éttermét, vagy irodáját, vegye fel velünk a kapcsolatot, és pontos, precíz munkával megvalósítjuk azt, amit megálmodott!