Milyen az ideális étkező?
28
jún

Milyen az ideális étkező?

A fenti kérdésre a legkézenfekvőbb válasz az, hogy mindenkinek más: elsősorban a helyiség maga határozza meg az ideális étkező kialakításának módját. Nem mindegy a méret, hiszen egy hosszúkás szobába nem helyezhetünk kerek asztalt, és az ajtónyílás elhelyezkedése is zavaró lehet a tálaláskor.

Ha a fentiektől eltekintünk, akkor az elsődleges szempont az ideális étkező kialakításakor, hogy megfeleljen az igényeinknek. Ha csak a családunkkal üljük körbe az asztalt, akkor a létszám alapján válasszunk étkezőasztalt, vagy esetleg bővíthető típust az időnként előforduló kivételes alkalmakra, ha viszont rendszeresen tartunk vendégségeket, akkor mindenképp a bővíthetőt válasszuk, méghozzá nagyobb méretben! A székek mögött hagyjunk legalább 60-70 centimétert, hogy könnyen mozgathatóak legyenek, de a pad is jó ötlet lehet, mert több vendéget is leültethetünk rá. Minden egyéb azonban az ízlésünktől függ, tehát válasszunk olyan asztalt és székeket, ami illik hozzánk és az otthonunkhoz!

Ha kérdések maradtak volna Önben az ideális étkezőről, vagy egyéb lakberendezési és belsőépítészeti témákról, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!