Miért érdemes becsempészni egy modern otthonba vintage elemeket?
10
ápr

Miért érdemes becsempészni egy modern otthonba vintage elemeket?

A modern otthonok egyik sajnálatos jellemzője az egysíkúság: mindenhol hasonló megoldások, hasonló bútorok, hasonló dekoráció. Szerencsére egyre többen fedezik fel azt a lehetőséget is, hogy a stílusok keverhetőek, sőt, sok esetben az ilyen mixekből születnek a legérdekesebb, legizgalmasabb és legotthonosabb enteriőrök!

A vintage elemek bevonásával meglepő hatást érhetünk el: egyrészt kevesen merik meglépni, hogy egy klasszikusabb formájú bútordarabot tegyenek a modern bútorok közé, tehát egyedivé varázsolhatjuk az otthonunkat, másrészt szinte minden családban vannak olyan padlások, vagy pincék, ahol találhatunk egy régi komódot, széket, képkeretet, vagy fotelt, amit akár a lakásunk színvilágához is igazíthatunk, így hozva harmóniába a modern és a vintage elemeket! Ha mégsem lenne ilyen kincslelőhelyünk, akkor gyakorlatilag bárhol találhatunk fillérekért megvehető és könnyen felújítható darabokat!

Ha Ön is szeretné vintage elemekkel feldobni modern otthonát, és ehhez tanácsra lenne szüksége, keressen bennünket elérhetőségeinken!