A belsőépítészetről általánosan
09
okt

A belsőépítészetről általánosan

Sokan nem tudják, mivel foglalkozik valójában egy belsőépítész, és maga a belsőépítészet is elvont fogalomnak tűnik számukra. Tisztázzuk most ezt, és lássuk, mi is a belsőépítészet!

A belsőépítészet általában a fürdőszoba-, konyha-, nappali-, étkező-, hálószobabútorok, beépített szekrények, lépcsők, galériák, padló- és falburkolatok tervezése. A belsőépítészeti tevékenység gyakran az enteriőr minden részletére kiterjed, azaz egy jó belsőépítész nem csak az építészethez, de az elektromos hálózat és a vízvezetékek tervezéséhez is ért, emellett a lakberendezés és a művészetek is közel állnak hozzá! Mondhatjuk, hogy a belsőépítészet egy igazán összetett munka, a belsőépítész pedig egy polihisztor! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mindent egymaga végez, de szakértő módon képes felmérni az ügyfelek igényeit, majd szakszerűen tudja azt megterveztetni és kiviteleztetni!

Ha szüksége lenne egy profi belsőépítész csapat segítségre álmai otthonának megvalósításához, forduljon hozzánk bizalommal!